Jackson Dubois

Bar Jackson Dubois


Van woensdag tot en met zondag transformeert Caffe Esprit rond de klok van 18:00 uur naar Jackson Dubois, de bar van een Franse wereldreizigers met een grote liefde voor bieren, champagnes en streetfood van alle continenten.

“Mijn naam is Jackson Dubois en ik heet je van harte welkom in mijn bar, waar ik de beste herinneringen van mijn wereldreis serveer. Ik ben ervan overtuigd dat je een cultuur alleen kunt begrijpen door ‘m te proeven en dat heb ik vanaf mijn achttiende gedaan. Ik heb bijna alles gezien, het meeste geproefd en het beste onthouden.

Mijn liefde voor bier en champagne is groot. Als zoon van een wijnboer uit Reims had ik al op zeer jonge leeftijd interesse in alles wat met de bubbeltjeswijn te maken had. Tijdens mijn reizen ontmoette ik mijn tweede grote liefde: bier. Honderden (misschien zelfs duizenden) brouwsels heb ik geproefd, van de drank van een lokale medicijnman tot merken van internationale naam en faam.

In mijn bar geniet je van een brede keuze aan speciaalbieren en champagnes, zowel per glas als fles verkrijgbaar. Van de bekende wijnhuizen uit mijn vaderland tot gerstenat van vreemde bodem.

Ook heb ik het beste van drie werelden gecombineerd door hoptails en grapetails te schenken, cocktails op basis van respectievelijk bier en champagne. Een unicum in Amsterdam, die je geproefd moet hebben.

Naast borrelen kan er in mijn bar ook gegeten worden; op het menu vind je streetfood van over de hele wereld. Lekker als hap aan de bar, of om uitgebreid te tafelen. De gerechten worden street style geserveerd, zoals ik ze ooit heb leren kennen.”

Reviews op TripAdvisor
Reserveer een tafel
Bekijk het menu